Kaartverkoop bevrijdingsconcert (7 mei 2022)

Op 19 juni a.s. organiseren Historische Kring Doornenburg en koor Jekadee activiteiten in het kader van de bevrijding van Doornenburg, nu 77 jaar geleden. U kunt meedoen aan de fietstocht vol verhalen en luisteren naar het concert van Jekadee. Ook kunt u de tentoonstelling “Doornenburg 75 jaar bevrijd” tussen 10.00 en 19.00 uur bezoeken. Dit alles in het kerkgebouw aan de Pannerdenseweg.

De concerten worden deze dag drie keer uitgevoerd: om 11.00, 14.00 en 17.00 uur. U kunt zelf bepalen op welk tijdstip u gaat. Voor de fietstocht staan op zes locaties in Doornenburg dorpsgenoten klaar om u  persoonlijke verhalen te vertellen over gebeurtenissen uit de tweede wereldoorlog.  Indien het voor u niet mogelijk is om te fietsen, kunt u mee met de Waay Express. Deze huifkar brengt u naar de diverse locaties, zodat u toch de verhalentocht kunt meebeleven. De verhalenfietstocht is van 12.30 tot 17.00 uur.

Kaarten zijn te koop bij Spar Doornenburg, The Read Shop Viergever Gendt en via concert@jekadee.nl fietstocht@jekadee.nl. Concertkaarten kosten  € 4,00, fietstochtkaarten zijn € 2,50 en voor kinderen € 1,50. Kaarten voor de Waay Express  zijn € 2,50 en uitsluitend te verkrijgen via  fietstocht@jekadee.nl .

De verkochte kaarten van 2020 blijven geldig. Concertkaarten die toen verkocht zijn, geven recht op een fietstochtkaartje plus consumptie of 2 consumpties. Dit alles te regelen aan de kassa in de orgelzaal op 19 juni.

Voor meer informatie www.jekadee.nl of www.historischekringdoornenburg.nl.  Graag tot 19 juni!

Voorzitters Esther Witjes (Jekadee) en Luuk Timmers (Historische Kring) voor het spandoek in de kerktuin.