Rabobank Clubkas Campagne (maart 2016)

3 maart 2016

Rabobank Clubkas Campagne

STEM ALLEN MEE EN STEUN HET JEKADEE!!

Ben je lid van Rabobank Oost Betuwe? Let dan op de Rabobank Clubkas Campagne. Breng van 16 t/m 30 maart jouw stem uit op het Jekadee! Meer informatie vind je op www.rabobank.nl/oostbetuwe.

Wij kunnen uw bijdrage bijzonder goed gebruiken. Onder andere voor de verbouwing van de ontmoetingsruimte in de voormalige dagkapel, nieuwe instrumenten/apparatuur voor ons combo en bladmuziek.

En natuurlijk willen we ook komende jaren weer een paar mooie presentaties/concerten brengen.

Rabobank Clubkas Campagne Rabobank Oost Betuwe draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabobank Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Oost Betuwe stelt hiervoor € 75.000,- beschikbaar! Ook het Jekadee doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne!

Stemmen

Particuliere klanten van Rabobank Oost Betuwe die op 1 maart 2015 lid zijn, mogen stemmen. Van maandag 16 maart tot en met maandag 30 maart mogen zij vijf stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 75.000,- te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Wij het Jekadee ontvangen het aantal op ons uitgebrachte stemmen vermenigvuldigd met het bedrag dat een stem waard is.

Oproep aan alle leden

Het is voor het Jekadee belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor oor de verbouwing van de ontmoetingsruimte in de voormalige dagkapel, nieuwe instrumenten/apparatuur voor ons combo en bladmuziek. Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aan het Jekadee tijdens de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank Oost Betuwe. Kijk voor meer info over de Rabobank Clubkas Campagne en het lidmaatschap op www.rabobank.nl/oostbetuwe. Bedankt voor jouw steun!

 2016-03-02